Paper.li er en kuratortjeneste som tillater deg å lage din personlige nettavis.  Klikk her for å se en enkel introduksjonsvideo til hvordan du bruker paper.li. Denne tjenesten henter innhold fra forskjellige kilder som man kan definere selv.

«Din personlige avis»

logo-paper-li-

Paper.li gir deg tilgang til ulike artikler, blogginnlegg og annet medieinnhold. De behandler mer enn 250 millioner sosiale medier hver eneste dag i følge tjenestesin hjemmeside. Paper.li finner informasjon fra sosiale medier som Twitter, Facebook, Google+, YouTube og RSS. Hovedpoenget med Paper.li er at man kan tilpasse den til sitt eget. Dette gjør man ved å definere emnene du ønsker, samt utseende på hvordan nettavisen skal se ut. 

En konsekvens av Paper.li for tradisjonelle medier gjør at brukere av Paper.li ikke like ofte besøker mediene sine portaler direkte. Grunnen til dette er fordi denne kuratortjenesten samler artikler fra mange forskjellige medier som du finner interessante og samler de på et sted. Slike kuratortjenester gjør at lesere får direkte tilgang til artikler som er interessante for hver enkelt.

Personlig syns jeg denne tjenesten er nokså uoversiktlig, ikke enkel å forstå samtidig som det veldig begrenset tilgang til enkelte funksjoner på gratis versjonen, dersom du vil ha en grei utnyttelse av tjenesten må du åpenbart også betale for den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *